Open meiden- en vrouwentrainingen

LEEUWARDEN – Van maandag 9 mei tot en met donderdag 12 mei organiseert Leeuwarder Zwaluwen de ‘Week van Open Trainingen Meiden- en Vrouwenvoetbal’ om meiden en vrouwen de kans te geven kennis te maken met voetballen bij Zwaluwen. Dit betekent dat meisjes en vrouwen vrijblijvend mee kunnen doen tijdens de reguliere trainingen van de diverse teams. De meiden worden ingedeeld op geboortejaar, hierdoor trainen ze mee met hun ploeggenoten voor volgend seizoen. Voor de jongste meiden betekent het waarschijnlijk kennismaken met voetballen in clubverband.

Voor de oudere meiden, die al eerder competitievoetbal hebben gespeeld, is het een mooie gelegenheid om te kijken of Zwaluwen een passend team heeft om vanaf volgend seizoen in te voetballen. Leeuwarder Zwaluwen is met Vrouwen 1 de hoogst spelende club van Leeuwarden. Als je denkt hiervoor in aanmerking te komen ben je natuurlijk ook van harte welkom om kennis te maken.

Doe je mee? Dan graag 10 minuten voor de training aanwezig bij Leeuwarder Zwaluwen, Middelzeelaan 18a in Leeuwarden. Op www.leeuwarderzwaluwen.nl vind je een overzicht met trainingstijden per leeftijdscategorie.

Voor meer informatie of aanmelden: meidenvoetbal@leeuwarderzwaluwen.nl of 062 3278239.

‘Voor iedereen een passend team’

Het motto van de vrouwentak van Leeuwarder Zwaluwen is dat voor meiden/vrouwen van alle leeftijden en voor ieder niveau er een team is om in te voetballen. Dus ook meiden en vrouwen zonder ervaring met voetbal is deze ‘Week van Open Trainingen Meiden- en Vrouwenvoetbal’ een mooie gelegenheid om dat te ondervinden.