Voetbalschool Doelbewust maakt doorstart

LEEUWARDEN – De prestigieuze Voetbalbalschool Doelbewust maakt een doorstart en is na een jaar van afwezigheid weer actief met een najaarsmodule dit jaar. De voetbalschool is niet clubgebonden en dus iedere jonge voetbalfanaat kan deelnemen. De trainingen zijn een ideale aanvulling op de trainingen bij de eigen voetbalclub. De trainingen vinden plaats op de zondagochtend op de velden van FVC op sportcomplex Wiarda. De voetbalschool is ondergebracht in een stichting die ook zich zal bezig houden met andere voetbalvormen.

Naast het aanbieden van extra trainingen voor jeugdige spelers wil de stichting zich bezig houden met het ontwikkelen en begeleiden van (club)trainers en het organiseren van bijzondere evenementen en (maatschappelijke) projecten. Achter de schermen wordt hard gewerkt om de organisatie zo goed en breed mogelijk neer te zetten om zodoende in Friesland iets unieks en cluboverschrijdends op te tuigen. Binnenkort zal hierover meer duidelijk worden.

Over de trainingen van de voetbalschool wordt gemeld dat ze iedere deelnemer de kans biedt om zich snel te verbeteren. Het gaat hier niet alleen om talent maar ook de wil om zichzelf te verbeteren door veel te oefenen. Het in een plezierige en veilige omgeving doelbewust ontwikkelen van ieders talent staat bij hun voorop. De trainingen zijn voor alle spelers van 6 t/m 15 jaar en vormen de ideale aanvulling op de trainingen bij de eigen voetbalclub.

De trainingen worden aangepast aan de leeftijd en het niveau van de spelers. Ze werken daarbij in kleine groepen met veel individuele aandacht voor de kinderen. De aangeboden modules bestaan uit een twaalftal trainingen van 75 minuten.  De trainingen vinden plaats op Sportpark Wiarda en starten om 9:00 uur. Onderdelen die in de trainingen onder andere. naar voren komen zijn techniek, coördinatie, duelkracht, en pass- en traptechniek.

De inschrijving is geopend en ga voor informatie naar de website.