SC Stiens en DTD uit elkaar

STIENS – Het bestuur van SC Stiens heeft besloten de samenwerking met de jeugdafdeling van DTD met ingang van het volgende seizoen, 2021-2022 en dus 1 juli 2021, te stoppen. Volgens de club is er geen noodzaak en draagvlak om een structurele samenwerking, bijvoorbeeld als SJO (Samenwerkende Jeugd Organisatie), met DTD aan te gaan.
Voor wat betreft de samenwerking van de vrouwenafdelingen van SC Stiens en DTD voor volgend seizoen zal op zeer korte termijn een besluit worden genomen.

In het huidige seizoen, dat tot 30 juni 2021 loopt, zullen de jeugdteams van beide verenigingen dus nog steeds gezamenlijk uitkomen. Onder het bericht op de website bedankt SC Stiens DTD voor de samenwerking en wenst ze veel succes in de toekomst. Op de website van DTD is slechts het bericht van SC Stiens overgenomen.