FVC onderzoekt zaalvoetbal

Ongeveer een jaar geleden gaven de aanwezige leden op de Algemene Ledenvergadering van FVC groen licht voor zaterdagvoetbal voor senioren. Vanuit de van oorsprong zondagsclub was veelvuldig de wens gekomen dat leden op zaterdag wilden (blijven) voetballen en dus werd de nieuwe tak voor de club opgericht. Zoals iedereen inmiddels weet met succes, want FVC heeft nu twee senioren zaterdagteams waarvan FVC 1 een prestatieteam is. Ondanks de huidige situatie met de maatregelen is FVC alweer verder aan het kijken en wordt nu ook zaalvoetbal onderzocht.

Verschillende leden van FVC spelen al zaalvoetbal naast veldvoetbal en doen dit bij een andere voetbalclub. Het bestuur is nu aan het kijken of met die leden, tezamen met nieuwe spelers van andere clubs, eigen teams kunnen worden geformeerd met ingang van seizoen 2021-2022. Via een enquête wordt de belangstelling gepeild en is het mogelijk om je als speler aan te melden of met c.q. in een vriendenteam. Op de FVC website is te zien dat de peiling gisteren is begonnen en de eerste aanmeldingen zijn inmiddels ontvangen volgens de club. Voor informatie kun je eventueel bellen met Gerrit Wijbenga.

Klik hier om je belangstelling voor zaalvoetbal bij FVC aan te geven.