Jeugdtrainers JO13-1 en JO14-1 gezocht

LEEUWARDEN – De Friesche Voetbal Club is per direct op zoek naar jeugdtrainers voor haar JO13-1 en JO14-1 teams. Er wordt gevraagd naar trainers met ervaring op het gebied van coaching, begeleiding en trainingen die het doel hebben om de spelers en zichzelf verder te ontwikkelen. Ambitieuze trainers die in staat zijn om plezier en optimaal presteren te koppelen aan de bijzondere verenigingsstructuur waarin gezelligheid ook een duidelijke plek heeft.

Beide teams spelen in de eerste klasse en trainen op de maandag- en woensdagavond op de FVC velden op sportcomplex Wiarda.

Geïnteresseerde kandidaten kunnen contact opnemen en/of informatie opvragen bij Gerrit Wijbenga op telefoonnummer 065 4612414 of stuur een email naar tz@frieschevoetbalclub.nl.

Over FVC

De Friesche Voetbal Club is opgericht in 1919 en is gehuisvest op sportcomplex Wiarda in Leeuwarden. FVC is een familiare club met een professionele organisatie. De teams trainen twee keer per week en de selectie teams, die voornamelijk hoofdklasse spelen, kunnen drie keer trainen. Door het POP-principe (Plezier, Opleiding en Ontwikkeling, Prestatie en in die volgorde) toe te passen weet de club goede resultaten te behalen. Een ander speerpunt is het streven om de eerste selectie te laten bestaan uit 80% eigen spelers. De eerste selectie zondag speelt momenteel in de eerste klasse.