FVC jeugdspelers naar Denemarken

Volgend voorjaar zullen D- en C-spelers van voetbalvereniging FVC afreizen naar een internationaal toernooi in Denemarken.

De jongens en meisjes gaan dan deelnemen aan de Tønder Whitsun Trophy die met pinksteren in de gelijknamige plaats wordt gehouden. Naast het toernooi zijn er in het lange weekend ook nog leuke nevenactiviteiten waaraan deelgenomen gaat worden en dus staat de jeugd een fantastisch programma te wachten in het Scandinavische land.

De club reist op vrijdag 13 mei 2016 met maar liefst 75 personen af naar de plaats Tønder in Denemarken. Daar wordt op zaterdag 14 en zondag 15 mei de Tønder Whitsun Trophy gehouden. Voetbalclub Tønder SF organiseert sinds 1999 elk jaar met succes dit internationale jeugdvoetbaltoernooi op hun sportcomplex met ondermeer acht voetbalvelden, drie sporthallen, tennis- en squashbanen en een zwembad waar de deelnemers zich op vrijdag kunnen vermaken.

Maar liefst 95 teams uit zes verschillende landen doen aan dit toernooi mee. Voetballen, eten, slapen, de discoavond op zaterdag, de spelletjesavond, een zaalvoetbal toernooi en het eindfeest: het internationale jeugdvoetbaltoernooi in Tønder staat garant voor een zeer sportief Pinksterweekeinde! Onnodig om te melden dat de jeugd van FVC staat te popelen om naar Denemarken af te reizen en deel te nemen aan het toernooi en de nevenactiviteiten. Een dergelijke fantastische (voetbal)ervaring zullen ze niet snel vergeten.