F- en E-pupillen niet naar de zondag

Het verenigingspanel van de KNVB heeft zich negatief uitgesproken over de vraag of de F- en E-pupillen naar de zondag zouden moeten.

Voetbalverenigingen kunnen zich aanmelden voor dit verenigingspanel en 35% heeft dit ook gedaan. Het panel wordt regelmatig vragen voorgelegd, zodat de KNVB kan peilen hoe men over bepaalde zaken denkt. Het verplaatsen van de F- en E-pupillen naar de zondag is voor 84% van het panel geen optie.

De verengingen in het panel in de districten Noord, Oost, West I, West II en Zuid I zijn naar hun mening gevraagd met dus als uitslag dat de overgrote meerderheid dit niet ziet zitten. Alleen in district West I ziet een derde van de verenigingen die hebben mee gedaan aan het onderzoek mogelijkheden voor een verplaatsing naar de zondag.

Voor vragen, opmerkingen, suggesties en/ of aanmeldingen: stuur een e-mail naar verenigingspanel@knvb.nl.