Talent FVC naar Heerenveen

Met gepaste trots doet hoofd opleidingen Douwe Zondervan op de website melding van deze overgang.

Talent Niels Nadorp trainde al geruime tijd bij de voetbalschool van Heerenveen naast zijn lidmaatschap bij FVC. Niels is nu geselecteerd om met ingang van het nieuwe seizoen definitief voor  Heerenveen te komen spelen en dan in het D1-team.

Het jonge talent zal het huidige seizoen nog gewoon afmaken in het E1-team bij FVC en is dus in de voorjaarscompetitie nog te bewonderen op de Leeuwarder velden. Hij zal evenwel direct starten met het trainen bij Heerenveen wat inhoudt dat hij ook op woensdag en donderdag, naast de maandag bij FVC, zal werken aan zijn voetbaltechnieken.

Hoofd opleidingen sluit af met de volgende zin: “Wij als FVC zijn er trots op dat een jeugdspeler vanuit onze opleiding de kans krijgt zijn talenten op een hoger niveau bij Heerenveen te laten zien. Wij hopen dan ook dat hij gaat slagen bij Heerenveen en wensen Niels heel veel succes toe bij Heerenveen”.