Inbraak clubhuis Zwaluwen

Afgelopen vrijdag op zaterdag hebben twee ‘gasten’ in de vroege ochtend zich toegang verschaft tot de kantine van Zwaluwen.

Naast twee televisieschermen en diverse apparatuur hebben de ‘heren’ ook etenswaren gestolen en meegenomen. Zwaluwen is wel vaker het doelwit van ongenode gasten, zo werden vorig jaar een flink aantal vernielingen aangericht aan de accommodatie, waaronder de zittribune.

Kantines van sportclubs zijn vaak het doelwit van inbrekers door hun afgelegen positie, zodat het inbrekersgilde schijnbaar ongestoord hun gang kan gaan. Niets is echter minder waar, want door de ervaringen van afgelopen jaren hebben veel clubs hun clubhuizen voorzien van een alarminstallatie, goed sluitmateriaal maar ook camera’s.

Zo ook bij Zwaluwen waardoor de inbrekers op beeld zijn vastgelegd. Hopelijk leiden deze beelden naar de daders, zodat zij hun straf niet ontlopen.